Iberico |
La Copitas ost- och charktallrik med några av de bästa spanska och italienska delikatesserna.
|
Mejillones La Copita |
Ångkokta färska blåmusslor i vitvin, vitlök, grädde och persilja. Lägg till vårt rostade vitlöksbröd med alioli & riven Manchego +49
|
Gambas al Pil Pil |
Heta spanska räkor i vitlöksolja.
|
Löjrom |
Vår tapasversion av klassiska löjromstoast. Löjrom, smetana, rödlök, lite pepparrot & smörstekt bröd. |
RAVIOLI |
Päron- & parmesanfylld ravioli med tryffelsås och riven färsk tryffel.
|
Queso de Cabra |
Karamelliserad getost, tryffelhonung, saltrostade betor, rostade pinjenötter, balsamico, bladgrönt. 115 |
CARPACCIO |
Tunt skivad oxfilé från Dalsjöfors kött, dijonnaise, kapris, picklad silverlök, chips på gulbeta, riven parmesan. |
Risotto |
Vår krämiga tryffelrisotto med skogssvamp & riven parmesan. |
89 |
Pata Negra |
Tunt skuren ibericoskinka. |
120 |
Patatas Bravas |
Friterad potatis på en het tomatsåsbädd, toppad med gratinerad alioli. |
Pilgrimsmussla |
Halstrad pilgrimsmussla, sauterad babyspenat, beurre blanc, friterad purjolök. 125 |
Calamares |
Frasiga friterade bläckfiskringar med alioli & citron.
|
Albóndigas |
Lyxiga spanska köttbullar, serveras med en mustig tomatsås.
|
Pan de Ajo |
Rostat vitlöksbröd, alioli, riven manchego. 79
|
Complementos |
Alioli |
35
|
Löjromschips |
Lantchips, löjrom, smetana, citron, picklad rödlök. 145
|
Aceitunas |
Marinerade oliver. 49 |